Annons från Flowlife

Bli kvitt träningsvärk och stela muskler med en massagepistol

Massagepistolen är verktyget för djupgående och intensiv massage, som dessutom möjliggör behandling på egen hand. Många gånger kan det vara svårt att veta vilken massagepistol på marknaden som passar en själv bäst. Tills Flowgun kom.

Annons från Flowlife


– Flowgun är en massagepistol som passar alla ambitionsnivåer. Med dess fyra utbytbara massagehuvuden och fem olika vibrationsnivåer, är vi säkra på att den passar allas tycke och smak. Säger Lucas Wasniewski, VD på Flowlife.

Massagepistolen för alla!
Flowgun är perfekt för alla som vill uppleva en professionell behandling, när och vart man vill. Massagepistolens djupgående vibrationer slår upp till 3200 slag per minut och tillsammans med fem olika vibrationssekvenser möjliggörs en kraftfull men samtidigt skonsam behandling. Det olika massagehuvuden möjliggör dessutom behandling av specifika problem, så som hälsporre, stela muskler eller andra låsningar i kroppen.

Beställ din Flowgun här

Förutom Flowguns multifunktionalitet, är den tyst och diskret – så att du kan fokuserat på annat samtidigt som dina muskler stimuleras. Den är dessutom väldigt smidig.

–  Flowgun är tyst och diskret, vilket gör den perfekt att använda samtidigt som du tittar på din favoritserie från soffan, säger Lucas Wasniewski.

Bäst i test
Sedan lanseringen på Lidingöloppen hösten 2019, har Flowgun blivit en stor succé och vunnit ett flertal Bäst i test.

 – Det känns så otroligt kul att våran Flowgun mottagit så väl av både branschen men även våra kunder. Säger Lucas Wasniewski.

Använd av naprapater
Naprapaten Filip Allerkrans använder Flowgun för att behandla sina patienterFeedbacken han fått har endast varit positiv och Filip rekommenderar den för både terapeuter och privatpersoner.

–  Jag använder den på mina kunder för att få igång blodcirkulation och muskulär avslappning. Den passar allt från elitatleter till den statiskt belastade personen som jobbar på kontor. Flowgun är ett effektivt hjälpmedel för att återhämta musklerna. Den är enkel att använda, tyst och väldigt smidig! Av alla massagepistoler jag testat är det verkligen den bästa när man mäter helhetsintrycket, säger Filip Allerkrans, Leg. Naprapat.

Klicka här för att beställa din Flowgun och få 30 dagar nöjdkundgaranti!